About Us

About Us- Art YinYang

Cine este Art YinYang? Art YinYang face parte din proiectul mai extins YinYang by RA, care isi propune sa te ajute sa te cunosti, sa evoluezi, sa te bucuri de fiecare zi si fiecare experienta. Yin Yang by RA se pune in slujba ta, a unei calitati a vietii superioare.

Art YinYang este sectiunea care te duce catre bucurie vizuala si sufleteasca. De aici poti sa cumperi arta pentru tine si oamenii dragi tie, iti poti realiza proiectele de suflet. Orice tablou sau obiect de arta te poate ajuta sa visezi, sa te relaxezi sau sa “calatoresti” intr-o lume imaginara, asa cum iti doresti. Un tablou sau un obiect pictat special pentru tine, te poate ajuta sa zambesti de fiecare data cand il privesti. Arta te indeamna la crestere interioara si la creatie permanenta. Proiectele tale pot prinde aripi atunci cand permiti unui tablou sa te inspire.

De aceea, Art YinYang este alaturi de tine in fiecare zi, prin culoare, imagine si forma. Totul se poate imbina artistic in viata ta, asa cum vezi in tablourile tale preferate.

Pentru a afla mai multe despre Art YinYang, poti suna la 0721.497.982.

Pentru a vedea pagina YinYang by RA, poti accesa link-ul urmator: https://yin-yang.ro/.

Pentru sectiunea YinYang Dance, care te ajuta sa dansezi si sa te dezvolti prin miscare, poti intra pe link-ul de aici: https://www.dance.yin-yang.ro/.

Pentru consiliere dezvoltare persoanala sau training, workshop, poti folosi link-ul acesta: https://therapy.yin-yang.ro/.

Povestea Art YinYang

Povestea Art YinYang a inceput in mometul in care mi-am dat seama ca pot sa ofer lumii si comunitatii mele mai multe decat in mod normal. Aveam mai multe de spus si eram tot timpul intrebata cum anume au legatura domeniile diverse care ma fascinau. Aceste domenii erau arta exprimata prin dans, pictura si design si psihoterapia si dezvoltarea personala. Asadar, am realizat ca toate fac parte dintr-o mare familie, a aspectelor ce duc la bucuria de a trai, la evolutie si crestere personala. Astfel, am creat YinYang By RA, priect de suflet, care le imbina pe toate intr-un mod armonios.