Contact

contact YinYang

Art YinYang este locul de unde poti cumpara bucurie! Aici arta este pe primul plan. Informatiile de Contact Art YinYang sunt mai jos pentru tine.

Cumpara tablourile sau picturile pe diverse medii de lucru Art YinYang, sunand la numarul de telefon 0721.497.982.

De asemenea poti folosi e-mail raluca_banutza@yahoo.com si poti lasa un numar de telefon. Te vom contacta in cel mai scurt timp.

pictura
Pictura te face sa visezi!

Contact pentru tablouri si alte obiecte pictate de pe site

Tablourile prezentate pe site pot sa fie cumparate in limita stocului disponibil. Suni, dai datele de contact si sunt trimise direct la adresa pe care o alegi. De obicei pot sa fie livrate si personal pentru zona Bucuresti.

Acelasi lucru este valabil pentru orice alt obiect pictat de pe site.

picvtura perete
Peretele este o coala alba pe care poti crea o intrega lume!

Contact Art YinYang pentru pictura perete si tablouri la comanda

Pentru pictura perete se stabilesc telefonic toate informatiile necesare. Apoi se face o vizita la spatiul care va fi pictat si se discuta toate detaliile importante. Se stabilesc ultimele amanunte si se realizeaza lucrarea. Orientativ, pentru un perete de 3X3 metri patrati se lucreaza minim 2 saptamani a cate 8 ore pe zi. Desigur, aceasta nu este o regula, ci doar un exemplu. Pentru fiecare lucrare se discuta in mod specific si se tine cont de disponibilitatea de timp din acel moment (atat a clientului, cat si a artistului).

Pentru tablourile la comanda se discuta tot telefonic orice este necesar si se pot face uneori schite pentru prezentare, pentru incadrare, etc. In cazul tablourilor tip potret la comanda, se trimit pozele de foarte inalta calitate si cu anumite specificatii de incadrare. Portretele se pot face alb-negru, sepia sau color.

Pentru a vedea detalii despre pictura de pereti, poti intra pe link-ul urmator:https://art.yin-yang.ro/pictura-perete/

Arta aduce bucurie! Art YinYang