pictura pe lemn

Pictura pe lemn
Pictura pe lemn-Cutie pentru bijuterii piramida realizata manual

Pictura pe lemn este foarte frumoasa si apreciata de catre multe persoane pentru naturaletea si aspectul ei. Lemnul pictat poate sa fie de diverse forme si marimi, tratat cu grund si uneori cu lac de protectie. Cele mai cunoscute forme de picturi ce implica lemnul, sunt cele pe obiecte tip decor. Aici se incadreaza ,de cele mai multe ori, cutiile pentru bijuterii sau cutiutele pentru ceai. Se pot picta de asemenea rame de oglinzi, mici dulapioare sau noptiere, etc.

pictura lemn
PIramida Cutie de bijuterii realizata in totalitate manual- Pictura acrylic

Pictura pe Lemn la Comanda

In functie de dorintele clientului, obiectele diverse pot sa fie pictate. Ele au nevoie de o vopsea pe baza de apa pentru a putea sa fie pictate. Artistii Art YinYang lucreaza cu Acrylic, vopsea pe baza de apa, care se usuca repede si nu lasa miros neplacut in casa. Este potrivit pentru orice tip de lemn daca exista un grund dat sau daca are deja un tratament adecvat pentru acest tip de lucru. Obiectele trebuie sa fie pregatite de catre client, iar artistul doar sa le picteze.

Poti comanda cutii de bijuterii pentru doamnele si domnisoarele care adora sa pastreze micile comori in cutii frumos ornate si decorate conform dorintelor lor.

De asemenea se pot picta si cutii pentru dar pentru nunta sau botez. Ele pot sa aiba tema nuntii respective sau personajele preferate ale copiilor, in cazul botezului. Culorile si modelele se realizeaza in functie de dorintele tale si esti permanent ajutat de catre specialistii Art YinYang pentru a lua cele mai bune decizii. Exista posibilitatea colaborarii cu decorator de interior sau chiar cu arhitect, in functie de situatia ta.

Avantajele Cadourilor Stil Pictura pe Lemn

Cutiile de bijuterii, cutiile pentru dar sau ramele pentru oglinzi pictate, pot sa fie cadouri frumoase, care sunt pastrate si folosite cu drag. Iata avantajele acestora:

  1. Cutiile pentru bijuterii pictate manual pot avea elemente iubite de catre cele care le primesc. Asadar, ele vor fi folosite in fiecare zi pentru pastrarea bijuteriilor de valoare si se vor bucura de atentie permanenta. Ele sunt obiecte de decor in sine si pot sa fie pictate folosind culorile camerei sau zonei amenajate.
  2. Cutiile de dar pentru nunta sau botez pot sa fie cadouri minunate pentru aceste evenimente. Pot sa fie daruite de catre prieteni, persoane apropiate sau membri ai familiei. Ele sunt parte a nuntii sau botezului si automat vor fi apreciate si utilizate.
  3. Tavitele pictate sau alte obiecte de decor pictate manual pot sa fie oricand integrate in casa si sa fie admirate zilnic.
  4. O noptiera sau o oglinda pictata sunt obiecte valoroase pentru oricine. Ele pot cuprinde elemente decorative potrivite stilului incaperii in care vor fi puse. De asemenea pot avea mesaje scrise sau simbolizate prin imagine. Acestea sunt cadouri potrivite pentru sot sau sotie, pentru oamenii apropiati pe care ii iubesti.

Comanda pictura personalizata pentru cutii de bijuterii si pentru cutii de dar pentru nunta la numarul de telefon 0721.497.982. De asemenea poti folosi adresa de e-mail raluca_banutza@yahoo.com. Ne poti scrie numarul tau de contact si te vom suna in cel mai scurt timp posibil. Pentru a comanda pictura perete poti accesa link-ul urmator: https://art.yin-yang.ro/pictura-perete/.

Arta aduce bucurie! Art YinYang