pictura pe sticla

pictura pe sticla
Pictura Sticla Tablou

Pictura pe sticla este o forma de arta deosebita. Ea impresioneaza prin jocul transparentelor si prin aspectul ce iti da senzatia de plutire. Sticla este un mediu de lucru provocator, in forma sa plata sau curbata. Pictura pe sticla are tehnici speciale, care de obicei implica un contur si o umplere. Astfel, asemanarea cu vitraliul este mare. Culorile si modul de interpretare pot apartine artistilor care realizeaza fiecare lucrare in parte.

Care sunt Avantajele pentru Pictura pe Sticla?

Pictura pe sticla este deosebit de frumoasa. Ea poate sa fie pusa in valoare atat in casele traditionale, cat si in cele moderne. Iata principalele avantaje ale acestei forme de arta:

  1. Pictura pe sticla poate sa fie realizata si pe pahare, vaze sau alte obiecte de uz casnic. In acest mod pictura poate sa devina parte a vietii de zi cu zi, fiind integrata in folosinta zilnica a ustensilelor. Pictura pe sticla poate sa fie de asemenea parte a unui ansamblu de elemente ce implica arta si jocul umbrelor si luminilor.
  2. Pictura pe paharele pentru nunta poate sa fie parte din imaginea evenimentului. Pictura realizata pe paharele mirilor sau nasilor poate sa fie realizata la comanda. Ea este astfel o reprezentare a idelor si emotiilor implicate in constructia nuntii.
  3. Pictura sticla stil tablou poate sa fie pozitionata la treceri dintre spatii. Acest tip de tablou poate sa fie impresionant atunci cand sunt puse corect anumite surse de lumina.
  4. Pictura personalizata pe sticla este delicata si frumoasa. Aceasta forma de arta are un fel de a fi care este permanent admirat. Frumusetea si finetea ei sunt iubite.

Comenzile pentru Paharele de Nunta si pentru Alte Evenimente

Pahare Nunta personalizate

In cadrul nuntii se pot alege teme diverse, care sa reprezinte ideea principala a evenimentului. Astfel se comanda paharele cu o luna inainte si se pot spune elementele ce vor fi desenate si pictate. Se discuta cu artistul, se pot face schite sau se construiesc reprezentari.

Paharele pictate sunt incluse si in pachetele de dans de nunta. Toate informatiile necesare le poti vedea accesand link-ul urmator: https://www.dance.yin-yang.ro/pachete-si-tarife/.

Pentru a vedea si alte servicii ale Art YinYang, acceseaza link-ul urmator: https://art.yin-yang.ro/pictura/.

Pentru comanda poti sa suni la telefon 0721.497.982 sau sa dai e-mail la raluca_banutza@yaho.com.

Arta aduce bucurie! Art YinYang