Pictura perete

Pictura perete personaje
Pictura Perete in camera copiilor

Pictura perete este o forma de infrumusetare a casei prin desen si culoare. Ea poate sa ia orice forma in mana unui artist. Poti sa transformi casa intr-o oaza de liniste sau intr-o zona de basm, in functie de ceea ce iti doresti.

Beneficiile unei Picturi Perete

O pictura pe perete poate sa te incante permanent si poate sa aduca un plus casei tale. Iata care sunt principalele atribute si beneficii ale unei picturi perete:

  • Pictura pe perete rezista toata viata: Ea este o forma de arta care te insoteste permanent indiferent de schimbarile mobilierului sau altor tipuri de decor
  • Pictura perete este realizata rapid, in aproximativ 2 saptamani pentru un perete de 3m X3m in functie de dificultate sau complexitate.
  • Pictura pe pereti este o forma de a transforma camera copilului intr-o lume magica, plina de personajele preferate si de aspecte feerice.
  • O pictura pe perete poate sa fie un decor central al intregii case. De aici poti porni in decorarea ei.
  • Picturile sunt forme de arta meditativa, care sunt perfecte pentru relaxare si pe care le poti simti in diverse forme pozitive in fiecare zi.
  • Pictura perete este o forma de statut si de bucurie.
  • Pictura murala are un raport calitate-pret corect, care te ajuta sa decorezi o parte mare a camerei intr-o forma facila.
Pictura murala
Pictura cu sarpe si crengi

Etapele unei Picturi pe Perete

Etapele unei astfel de picturi depind foarte mult de tema aleasa, de complexitatea lucrarii. Insa in general primul pas este acela in care se discuta fizic sau telefonic desenul ce urmeaza sa fie incadrat, se dau detalii despre dimensiuni, etc.

Urmatoarul pas este legat de o schita primara in care se face propunerea. Apoi se aleg elementele care raman si cele care pot sa fie usor modificate.

Dupa aprobare, lucrarea incepe cu un fond (unde este cazul) si cu un desen, care este baza pentru pictura ce urmeaza.

Pictura se desfasoara pe o perioada de timp alocata in functie de dimensiune si aspect, dificultate.

Si gata! Pictura este pregatita pentru a putea sa fie vazuta si admirata!

Pictura Perete pentru un pasionat de insecte!

Cum Poti sa ai Propriul Perete Pictat?

Pentru a putea sa te bucuri de propriul perete pictat, suna la numarul de telefon 0721.497.982. Vei putea sa creezi alaturi de pictor ceea ce iti doresti. De asemenea poti da un email la raluca_banutza@yahoo.com.

Pentru a vedea informatii despre serviciile Art YinYang poti sa intri pe link-ul urmator: https://art.yin-yang.ro/pictura/.

Bucura-te in fiecare zi de arta din viata ta! YinYang Art