Servicii pictura

pictura
Pictura pentru a-ti infrumuseta viata!

Pictura este o forma de arta iubita si apreciata de catre oameni dintotdeauna! Ea te lasa sa iti explorezi parti din tine, sa traiesti intens si puternic emotional. Pictura este o varianta de a infrumuseta locul in care traiesti si de aduce luxul in viata ta. Yin Yang Art iti ofera variante multiple de tablouri si picturi pe diverse medii. Iata serviciile de care poti beneficia:

Pictura Tablou Acrylic pe Panza

Pictura pe panza este cea mai cunoscuta forma de arta vizuala. Tabloul poate sa fie pictat in culori acrylice sau tehnici mixte. YinYang Art ofera diverse variante de tablouri, cu teme la alegere.

Tablou pentru living “Rasaritul” 100X70 Cm, Acrylic pe panza

Tablouri la Comanda

Puteti comanda un tablou care sa cuprinda elemente pe care le doriti. YinYang Art face tablouri simbolice, cu interpretari proprii ale momentelor speciale, trairilor persoanale sau amintirilor dragi. De asemenea veti primi consultanta in legatura cu aranjarea elementelor sau cu modul de expresie al picturii.

Tablouri Pictura Portret

Portretele sunt dintre cele mai cerute forme de tablouri la comanda. Ele pot sa fie realizate alb-negru, sepia sau color. Sunt in totalitate realizate manual, fara alte imprimeuri sau tehnici. Pentru a putea sa fie facute in cele mai bune conditii, este nevoie sa trimiteti o poza de foarte buna calitate, care sa aiba incadrare buna (sa nu fie taiata partial) si care sa fie estetic placuta (de cele mai multe ori este bine sa nu se vada dintii atunci cand zambiti, sa nu fie disproportii de tipul deformarilor datorate lentilelor aparatului).

Portretele pot sa fie facute cadou unei persoane dragi si pot sa fie realizate pentru propria casa. Ele sunt un element de suflet, care poate sa fie admirat chiar si de catre generatiile ce urmeaza.

Investitiile in picturile stil tablouri portret sunt:

  • Portret 1 singura persoana ALB NEGRU Acrylic pe panza sau acrylic pe carton; marime minim 50X70 cm, durata de executie aproximativ 1 luna de zile- 1111 RON
  • Portret 1 singura persoana SEPIA Acrylic pe panza sau acrylic pe carton; marime minim 50X70 cm, durata de executie aproximativ 1 luna de zile- 1111 RON
  • Portret 1 singura persoana COLOR Acrylic pe panza sau acrylic pe carton; marime minim 50X70 cm, durata de executie aproximativ 1 luna de zile- 1500 RON
  • Portret 2 persoane ALB NEGRU Acrylic pe panza sau acrylic pe carton; marime minim 50X70 cm, durata de executie aproximativ 1 luna de zile- 1500 RON
  • Portret 2 persoane SEPIA Acrylic pe panza sau acrylic pe carton; marime minim 50X70 cm, durata de executie aproximativ 1 luna de zile- 1500 RON
  • Portret 2 persoane COLOR Acrylic pe panza sau acrylic pe carton; marime minim 50X70 cm, durata de executie aproximativ 1 luna de zile- 2000 RON

Perete Pictat

Peretele pictat este o modalitate de decor interior care impresioneaza si atrage. Ea este simplu de realizat in interior cu culori pe baza de apa pe vopsea lavabila. Se discuta telefonic imaginea dorita si se trimit schite inainte de aprobarea finala. Puteti beneficia de consultanta in ceea ce priveste decorul camerei din partea designerului de interior. Automat, pictura poate sa fie frumos incadrata luand in calcul posibilele modificari ulterioare.

Perete pictat cu personajul preferat

Pictura Perete Camera Copii

Camera copiilor poate sa fie un univers intreg de explorat. Ea are nevoie de persoanaje de poveste, de magie si de basm. Asadar, personajul preferat din desene animate poate sa fie prietenul copilului tau. Este nevoie de un telefon pentru a stabili detaliile si vei primi schite cu ceea ce se va picta pe peretele ales.

Investitiile in picturile pentru perete sunt:

  • Pictura Perete foarte simpla, stil cuvant scris sau schita simpla- Porneste de la 700 RON
  • Pictura Perete pentru camera Copiilor, cel putin 1 Personaj preferat – Porneste de la 1200 RON
  • Pictura Perete Complexa, cu multe elemente si durata de timp mai mare- Porneste de la 2000 RON
Pictura Portret La comanda

YinYang Art va sta la dispozitie pentru orice tablou sau pictura. Pentru detalii si comenzi, puteti suna la numarul de telefon 0721.497.982 si puteti da e-mail la raluca_banutza@yahoo.com.

Pentru a putea explora alte detalii ale site-ului, intrati pe pagina https://art.yin-yang.ro/blog/. De asmenea daca doriti sa vedeti alte domenii YinYang, puteti verifica site-ul https://www.yin-yang.ro/. YinYang va ofera posibilitatea de a va bucura de arta si dezvoltare personala prin art-terapie si alte forme de evolutie.